top of page

Wie zijn de gezichten achter gezond water drinken?

Petra van Dongen

Als Natuurgeneeskundig therapeut adviseer ik in gezonde voeding en levensstijl, daarbij is ook de kwaliteit van ons drinkwater belangrijk. Ik heb een K8 apparaat gekocht, gebruik het water nu 3 maanden en voel me energieker en zoals ook mijn cliënten zeggen: Het drinkt makkelijk en geeft energie. Ik zie het als een goede investering in mijn gezondheid.

Petra.jpg

Chantal Baghuis

Door de mooie verhalen en gezonde verandering van de mensen om ons heen zijn mijn moeder en ik enthousiast geworden over het Kangen Water.
We willen graag anderen mensen hier ook enthousiast over maken.

Ger.jpg

Ger van de Put

Kangen Water betekent voor mij helderheid in mijn hoofd wat zorgt voor meer kwaliteit van leven. Het drinken van het water is aangenaam omdat het meteen in de cellen wordt opgenomen. Het zorgt voor mij voor een algeheel betere gezondheid. Mijn huid, helderheid van geest en spijsvertering zijn verbeterd sinds ik Kangen Water drink.

Johanna.jpg

Johanna Koopman

Door chronische vermoeidheid, overprikkeling en slecht slapen voelde mijn leven lange tijd als overleven. Kangen Water gaf mij letterlijk een nieuw leven en ik kan nu op een dag vaak doen wat ik voorheen niet eens in een week kon! Ik ben dankbaar voor wat het Kangen Water mij gebracht heeft en ik ben super blij dat ik vanuit mijn eigen ervaring ook weer andere mensen verder kan helpen....

Cor Driessen

Na aanvankelijke scepsis, er nu zeker van dat dit water echt helpt om gezonder te worden. Daar wil ik jou graag bij helpen.

Cor.jpg

Iris van Ameijde

Wat het water met mij en m’n gezin doet is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Ik ben zo dankbaar dat ik hiermee in aanraking ben gekomen en blij dat ik nu de mogelijkheid heb om dit met anderen te delen en andere mensen kan begeleiden naar een betere gezondheid.

Iris.jpg
Robert&Kris.jpg

Robert en Kris Mollers - van Rooij

Kangen Water betekent voor ons ware gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Sinds wij Kangen water drinken hebben wij een missie en dat is mensen helpen naar een betere gezondheid.

Jill&Remco.jpg

Remco Bartels en Jill Latimer

Kangen Water betekent voor ons gezin de volle garantie op het gezondste water wat er is. Vanaf december 2O19 zijn wij het water gaan drinken en Remco is sindsdien al meer dan 10kg in gewicht kwijt en mijn hooikoortsklachten & eczeem zijn weg. Voor ons nooit meer ander water!

Ruud Nijssen

Na een zoektocht van ruim 14 jaar vanwege chronische ziekte van Lyme, kwam ik via een regulier arts in 2O16 met Kangen Water in aanraking. Je kan je voorstellen
dat ik, na alles wat ik al gedaan en meegemaakt had enorm sceptisch was omdat het water is! Ik mag wel zeggen dat Kangen Water mijn hele leven heeft veranderd. Op gezondheidsvlak gaat het stukken beter en ik heb er een super mooi beroep aan overgehouden. Omdat ik sceptisch was ben ik het water gaan delen met mensen en de dagelijkse resultaten die we hiermee behalen maken mij en mijn klanten erg blij!

Ruud.jpg

Esther Janssen

Via een klasgenootje van mij ben ik bij Ruud terecht gekomen om me te laten informeren over het Kangen Water. Ik heb Fibromyalgie en voor mij zorgt het water ervoor dat ik meer energie heb, minder pijnlijke spieren en gewrichten heb, veel beter slaap, minder last van de menstruatieperiode heb en daarnaast was Ruud zelf ook wel interessant. We zijn nu bijna 2 jaar samen en het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen aan gezond drinkwater en naar een betere gezondheid.

Ruud&Esther.jpg
Nick.jpg

Nick van de Pas

Ik ben begonnen met Kangen water omdat ik overtuigd was van de gezonde werking die dit water heeft op het lichaam. Ik heb gemerkt dat mijn lichaam flink ontgift heeft en ik ben me nog iets beter gaan voelen dan dat ik al deed. Het water is veel lekkerder dan normaal water, ik drink nu ook heel graag water, terwijl ik van tevoren niet zoveel water dronk. En ik vind het geweldig dat je Kangen water ook nog kunt gebruiken in plaats van de chemische poetsmiddelen in je huis. En nu wil ik graag andere mensen helpen met Kangen water om nog gezonder te worden en zich zelf veel beter te voelen.

Christel.jpg

Christel de Boer-Geurts

Water is voor ieder levend schepsel op aarde het belangrijkste element. We drinken het, verkoelen ons ermee en halen ons voedsel eruit. Water voedt, geneest, verfrist en houdt ons gezond. Mijn gezin en ik voelen ons al jaren heel goed bij het drinken van Kangen water. Daarom wil ik dit graag delen en anderen laten ervaren wat het voor hun gezondheid kan doen.

bottom of page