top of page
Zoeken

Natuurlijk Gezond Festival 2019 was een groot succes
Horen wij daar een “gezond” festival? Daar zetten wij ons graag voor in! Op zondag 15 september vond het Natuurlijk Gezond Festival plaats bij de theetuinen in Broekhuizen. Onze preparty startte al in de weken daarvoor. T-shirts ontwerpen en laten bedrukken, lege zakken inslaan om zo veel mogelijk Kangen Water uit te delen, een banner van 1,5x2 meter ontwerpen en laten leveren, folders verzamelen en afstemmen met teamleden (wat natuurlijk altijd een feestje is). Zondagochtend vroeg uit de veren….


Er stonden maar liefst 50 marktkraampjes, met ieder zijn of haar eigen specialiteit op het gebied van natuurlijke producten of diensten. Mooi ook om te zien hoe iedereen vorm gaf aan zijn of haar eigen stand. En wat voelen we ons trots dat we onze boodschap zo samen op deze manier uit mogen dragen, met iedereen die daar voor open staat.


We hadden een grote stand van 4 meter, waarin we met met z’n 6en actief bezig zijn geweest. Het was echt ongelooflijk druk de hele dag door bij onze stand, we hadden nog amper tijd om iets te eten. We moesten elkaar er zelfs aan herinneren om voldoende te blijven drinken. Zo’n drukte had ik niet verwacht, maar de interesse was echt fantastisch en overweldigend.


Wat ons opviel is dat veel mensen zich helemaal niet bewust zijn van het water dat ze drinken. “Ons kraan- en flessenwater is toch oké?” Was een vaak terugkerende vraag. We lieten de verschillende testen zien. Verbaasde snoetjes als ze de verschillen in PH-waarde zagen en de waardes van antioxidanten in het Kangen Water. Vele schrokken van de tomatentest. “Nooit gedacht dat er zo veel troep op ons eten zit!”, “Bah!”, “En hoe zit dat dan met Kangen Water?”. Kraanwater haalt niet alles van het groenten en fruit af, wat Kangen Water wel doet. Fijn dat we dat nu gemakkelijk aan kunnen tonen.


Ook was het opvallend dat je met PH 11,5 van Kangen Water olie op kunt lossen, wat normaliter zal drijven op kraanwater. En de theetest liet zien dat je geen heet Kangen Water nodig hebt, om thee te zetten. Dit vertelt ons dat Kangen Water vele malen beter wordt opgenomen. We hadden ook nog het Anespa DX douchesysteem meegenomen en daar kregen we ook vragen over. Dit is heerlijk zacht, azuurblauw mineraalrijk water waarmee je je huid en haar een enorm plezier doet.


Voor de enthousiastelingen hadden we een rad staan waar ze een zwengel aan konden geven. Er werden volop prijzen gewonnen. Mooie blauwe drinkflessen, 5L zakken met Kangen Water en als klapper hadden we de huurmachine er tussen zitten. Wat een lol! En wat leuk om dit allemaal te mogen geven. De gewonnen huurmachines zijn inmiddels grotendeels ingepland, zodat de mensen vers van hun eigen kraan kunnen gaan ervaren wat Kangen Water voor hun eigen gezondheid betekent.


Mijn moeder was zo lief om 2 mooie bloemstukken te maken voor bij onze stand. Daarin verwerkt zaten blauwe drinkflessen en onze visitekaartjes, zodat het perfect bij ons paste. Alle complimenten die we ontvingen hierover gaan zeker naar haar! Onze complimenten gaan ook zeker uit naar de organisatie. Namens ons hele team bedankt! We hebben ons zeer welkom gevoeld en alles was super goed geregeld. Daarnaast wil ik ook heel graag Malu de Wit bedanken. Zij heeft namens haar bedrijf MINIMAL•U voor ons het ontwerp voor de banner gemaakt. En niet te vergeten mijn nieuwe site, t-shirts en logo, waar ik super blij mee ben. Daarnaast wil ik graag Ellen Brummans van Natuurel bedanken voor al haar extra hulp!


De afgelopen dagen zijn we druk bezig geweest met telefoontjes, met iedereen die tijdens het festival aangegeven heeft een afspraak te willen maken. Fantastisch dat er zo veel animo is en dat mensen inzien dat hun lichaam goed gehydrateerd, ontzuurd/ontgift en gevoed mag worden. Iedereen super bedankt voor alle vragen, interesse en gezellige gesprekken.


Zien we jullie terug op het Festival in 2020? Wij zijn zeker weer van de partij!

129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page