top of page

ABOUT

Gezond_water_drinken_Kangen_Water_Enegic

Wat leuk dat je op mijn website bent uitgekomen! Ik ben benieuwd waarmee ik je kan helpen, maar ik kan me voorstellen dat je graag eerst wat meer over mij wilt weten.

Graag deel ik mijn verhaal

Vanwege de chronische ziekte van Lyme waar ik al ruim 14 jaar mee rondliep, kwam ik in de zomer van 2016 via een reguliere arts in Nederland met Kangen Water in aanraking. Hij gaf aan iets nieuws te hebben waar veel mensen in zijn praktijk positief op reageerden. Ik was zeer verbaasd toen ik hoorde dat het over water ging. Water is water toch? Niets is minder waar. Ik kreeg van hem een machine op proef om het water vers van de kraan te kunnen drinken en te ervaren wat het met mijn gezondheid zou doen. De verschillen waren echter direct merkbaar. Toen ik in oktober 2016 mijn K8 machine aanschafte, was ik erg nieuwsgierig hoe andere personen zouden reageren op het water. Vanaf dat moment ben ik gestart met het uitdelen van gratis Kangen Water aan mensen met interesse. Daar kwamen al snel geweldige ervaringen uit voort en tevens meldden zich de eerste mensen die ook een machine wilden kopen. 

Die eerste ervaringen waren al zo  mooi, dat ik direct wist dat ik hiermee aan de slag wilde gaan om andere mensen te helpen naar een betere gezondheid. Dat heeft mij doen besluiten om in december 2016 te investeren in mijn eerste huurmachine. Via mond tot mond reclame hebben we steeds meer bekendheid gekregen en daarom hebben we vanwege toenemende belangstelling inmiddels geïnvesteerd in vijf K8 huurmachines. Jij kunt op deze manier Kangen Water bij jou thuis 3 weken lang vers van de kraan ervaren, uit de meest krachtige Kangen Water machine op de markt.

 

Voor mij is het inmiddels een passie geworden om jou te informeren over Kangen Water en de voordelen te laten ervaren. Er is nog ontzettend veel te leren op dit gebied; bijvoorbeeld over hoe het gesteld is met ons huidige drinkwater. 

 

De eerste stap naar bewustwording wil ik je graag bijbrengen aan de hand van een informatieve presentatie. Een aantal jaren geleden was Kangen Water voor veel mensen nog een onbekend begrip. Daar begint langzaam verandering in te komen. Mijn missie is om iedereen die dat graag wil, aan zijn of haar eigen Kangen Water machine te helpen.

 

Zelf vind ik het belangrijk om bewust met mijn gezondheid bezig te zijn. Voorkomen is beter dan genezen. Geldt dit principe ook voor jou en wil jij graag meer weten over het water dat je drinkt? Dan kom ik graag met je in contact.

bottom of page